shopping bag A kosár üres

Fontos tudnivalók

Share in Facebook

Kedves Olvasónk, Látogatónk !

Szeretettel köszöntünk új honlapunkon!

Reméljük, az új külső és a folyamatosan bővülő tartalom és funkciók elnyerik majd a tetszésedet.

Mint minden fejlesztés alatt levő honlapon itt is lesznek hibák, amiket igyekszünk mielőbb javítani, ezért minden építő jellegű észrevételt köszönettel veszünk.

Először jöjjenek a legfontosabb tudnivalók a vásárláshoz - ha már nagyon égsz a vágytól és nem szeretnéd végigolvasni az összes menüpont használatát :)

1. Regisztráció  és adatok megadása.

1.1. A vásárláshoz regisztrálnod kell (ha már regisztráltál korábban, akkor be kell lépned az érvényes regisztrációval). Ezt megteheted a vásárlás előtt , vagy a vásárlás lezárásakor is.

1.2. A Számlázási cím adatok pont alatt tudod az adataidat megadni (kitöltése értelemszerű). A *-gal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltsd ki. Ha egy felhasználónévhez több számlázási címet is szeretnél megadni, akkor használd a Felhasználói címke a címhez mezőt.

1.3. Ha a számlázási címtől eltérő szállítási címet szeretnél megadni, töltsd ki a Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése mezőit is.

2. Rendelés összeállítása

2.1. Vásárolni a könyvek, illetve a könyvcsomagok aloldalán tudsz (ide a 'körhintából' egy könyvre kattintva, illetve a menükből feljövő listáknál a Könyv részletes adatai gombra kattintva, vagy a Keresés-t használva jutsz.

2.2. Ha 1 darabnál többet szeeretnél rendelni, akkor a kívánt mennyiséget be tudod írni, vagy a nyilakkal tudod kiválasztani. Rendeléshez a Kosárba tesz gombot nyomd meg.

2.3. Egy tétel választása után a Tovább vásárolok gombbal tudsz tovább nézelődni, illetve a Kosár mutatása opciót választva tudod a vásárlást ellenőrizni, lezárni. (A kosár összértékét a jobb felső sarokban látod vásárlás közben.)

2.4. Ha sikerült összeállítani a rendelést, a Kosár mutatása gombra kattintva tudod azt lezárni.

3. Szállítás és fizetés

3.1. A rendelés összeállítása után válaszd ki a szállítás módját az alábbi lehetőségek közül:

3.1.1. Postai szállítás.
A súlykategóriát, ennek megfelelően a díjat is a rendszer adja a könyvek súlya alapján. A szállítási díjban nincs benne az utánvét díja. (Lásd a fizetésnél!)

3.1.2. Személyes átvétel a felsorolt üzletek valamelyikében.
Ha ezt a módot választod, nem lesz a könyv árán felül semmilyen költséged. A rendelés visszaigazolását, amit e-mailen küldünk, fel kell mutatnod a vásárláskor, ez jogosít a kedvezmények igénybevételére.

3.2. Válassz az alábbi fizetési módok közül (a rendszer jelen állapotában felkínál olyan fizetési módokat is, ami az adott szállítási módhoz nem logikus - ezt a problémát hamarosan elhárítjuk, kérjük addig ezek közül NE válassz !):

3.2.1. Előre utalás (csak postai szállítás esetén válaszd !)
Ezt a fizetési módot azért kínáljuk, hogy így meg tudd spórolni az utánvét költségét. Ha ezt választod, a könyvek árát + a postaköltséget el kell utalnod előre a CIB 10700732-48808002-51100005 jelű bankszámlánkra. Fontos: a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelés számát ! Amint megérkezik a pontos összeg, postázzuk a könyveket.

3.2.2. Utánvét (csak postai szállítás esetén válaszd !)
Az áru ellenértékét + a szállítás díját a kézbesítőnek fizeted. Díja 600 Ft.

3.2.3. Készpénzes fizetés átvételkor
Ha nincs szállítási költség és utánvét, akor nyilván nem kell ezekért fizetned :)  Ez a mód csak akkor érvényes (bár mindig felkínálja), ha személyes átvételt választottál !

4. Kuponok

4.1. A WEB-áruházunkban minden könyvünk 25% kedvezménnyel rendelhető.

4.2. Ezen felül egyes esetekben adunk további kedvezményeket is, amiket a megfelelő kuponkód beírásával tudsz igénybe venni.

4.2.1. Vásárlás 10 000 Ft felett
Ha a vásárlásod összértéke a kedvezmények után eléri a 10 000 forintot, írd be a kuponkód mezőbe, hogy 10000 és további 5% kedvezményt kapsz !

4.2.2. Promóciók
Ha valamilyen promóciós kódot kaptál, írd be, és az annak megfelelő kedvezmény is jár.

4.3. A kuponkódok által nyújtott kedvezmény nem vonatkozik a különleges akciós termékekre, például a könyvcsomagokra.

4.4. Ha a kosár oldalon bármilyen adatot módosítasz, a kuponkód törlődik, így azt újra be kell írnod, különben elvész a kedvezmény !!!
 

5. A megrendelés feladása

5.1. Ha minden adatot kitöltöttél, ellenőrizd a megrendelésedet.

5.2. Ha van bármilyen üzeneted, az erre szolgáló ablakba írhatod a lap alján.

5.3. Kérjük, olvasd át a Vásárlási feltételeket, és ha elfogadod azokat, jelöld be a négyzetet (ez a vásárlás feltétele) !

 

Köszönjük, ha könyveink közül választottál.

Ha bármivel elégedetlen voltál, azt mondd el nekünk.
Ha elégedett voltál, akkor mondd el az ismerőseidnek is.

akciós csomag
akciós csomag