shopping bag A kosár üres

 

Paul H. Ray - Sherry Ruth Anderson: Kulturális Kreatívok - Akik képesek megváltoztatni a jövőt

 

E-mail

Paul H. Ray - Sherry Ruth Anderson: Kulturális Kreatívok - Akik képesek megváltoztatni a jövőt

Alap ár adóval együtt:3 .890 Ft
Eladási ár:2 .918 Ft
Kedvezmény:973 Ft
Értékelés: : Még nincs értékelés
Leírás

A Kulturális Kreatívok történelmi jelentőségű mű :a szerzők - több, mint tizenhárom év kutatási eredményeire támaszkodva - elsőként, tudományos megalapozottsággal, ugyanakkor a hétköznapokból merített példákkal és lebilincselő személyes vallomásokkal tarkítva mutatja be a XXI. század társadalmi fejlődésének két - sokak számára ismeretlen, mégis - döntő jelentőségű tényezőjét.

Hírt adnak arról, hogy egyre több ember - a könyv írásakor az Egyesült Államokban 50 millió, 2008-as adatok alapján a nyugati társadalmakban már több mint 150 millió ember - gondolkodik másképpen, mint azt a hatalom szeretné és a média belénk sulykolja.

Azt is megmutatják, hogy ezeket a társadalmi változásokat nem lehet megállítani, megakadályozni, mert ez a hatalmas tömeg - amint tudatosul benne az erő, amit képvisel - meg fogja változtatni a világot.

 

Olvassa el a könyvről megjelent ismertető cikket itt.

(Ha a linkre kattintva nem történik semmi, ellenőrizze, nincseneke-e letiltva a megnyíló ablakok - például a böngészőablak tetején megjelenő tájkoztató csík utal erre, arra kattintva ki engedélyezheti.)

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

 

akciós csomag
akciós csomag