shopping bag A kosár üres

 

book_002.gif

 

E-mail

Jean Shinoda Bolen - Bennünk élő Istenek

Alap ár adóval együtt:2 .990 Ft
Eladási ár:2 .243 Ft
Kedvezmény:748 Ft
Értékelés: : Még nincs értékelés
Leírás

Jean Shinoda Bolen nőkről írt Bennünk élő istennők c. könyve óriási sikert aratott. Ennek folytatásaként, párjaként ebben a könyvében a férfiak személyiségét formáló, viselkedését meghatározó archetípusokkal, belső mintákkal foglalkozik.

8 jól elkülöníthető alaptípussal találkozhatunk a görög mitológia istenei között: a tekintélyelvű Zeusszal, az emocionális Poszeidonnal, az érzéki és eksztatikus Dionüszosszal, az introvertált Hádésszal, a kézműves Héphaisztosszal, az ösztönlény Arésszal, a kommunikátor Hermésszel, valamint az előrelátó Apollónnal.

Dr. Bolen segítségével azonosíthatjuk a meghatározó típusunkat, eldönthetjük, összeegyeztethetőek-e az életcéljaink az adottságainkkal, kiválaszthatjuk, mely "isteneket" kell megerősítenünk vagy épp legyőznünk magunkban. A szerző bebizonyítja, hogy a teljes és integrált személyiség feltétele a külső elvárásoknak való megfelelés (sztereotípiák) és a belső hajlamok (archetípiák) összhangja.

A bennünk élő istenek című könyv a női olvasóknak is nagy segítséget nyújthat az életükben fontos férfiak - apáik, fiaik, férjeik és más partnereik - jobb megértésében.

Jean Shinoda Bolen jungiánus pszichoanalitikus, a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora. Legismertebb könyvei: Bennünk élő istennők,  Bennünk élő idősödő istennők, a Pszichológia tao-ja és A hatalom gyűrűje.

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

 

akciós csomag
akciós csomag