shopping bag A kosár üres

 

2012.gif

 

E-mail

2012 - Az idő közel... (antológia)

Alap ár adóval együtt:3 .990 Ft
Eladási ár:2 .993 Ft
Kedvezmény:998 Ft
Értékelés: : 5
Leírás

2012.12.21. 12 óra 21 perc – „véget ér” a maya naptár :  Lezárul egy 25625 éves nagyciklus, amely egyben a 114 ezer éves „hosszú időszámítás” utolsó ilyen időszaka is)

2012 - a „káoszpont” éve : a földi civilizáció fejlődésében elérkezünk ahhoz a kritikus ponthoz, ahol a mostani rendszert fenntartó folyamatok összeomlanak és elválik, hogy ki tud-e alakulni egy új működési forma, vagy a rendszer teljes szétesése következik

2012 – több jelentős kozmikus folyamat érkezik el a végpontjához : Naprendszerünk egy 25 ezer éves keringési ciklust fejez be és egyúttal teljes együttállásban lesz a Galaxisunk középpontjával

Sorsdöntő dátumok, visszafordíthatatlan folyamatok – vagy ez is csak egy év lesz a sok közül ?

Egy új, egészen más korszak kezdődik az emberiség történetében – vagy csak forog tovább a Nagy Időkerék, és az évezrdek távlatából nézve egyet ugrik a képzeletbeli mutató ?

Irányíthatjuk-e és tudjuk-e irányítani közös sorsunkat – vagy rajtunk kívül álló kozmikus erők sodornak bennünket falevélként egy kozmikus szélviharban ?

Egy világméretű vizsga vár ránk, ahol a „megfeleltek” egy magasabb tudatszinten folytathatják a létezést,  egyúttal a homo sapiens felkerül a kihalt fajok hosszú listájára – vagy csak megint az emberiséggel egyidős világvége-várás egy újabb hullámába kerültünk ?

Ezeket a kérdéseket tettük fel a magyar szellemi élet ismert szereplőinek. A beérkezett írásokat kiegészítettük néhány külföldi szerző idekívánkozó könyv-részletével.

 

Így született meg ez könyv, amely a nagyon különböző nézőpontok, az eltérő szellemi-gondolati irányzatok ütközéseinek és meghökkentő párhuzamainak köszönhetően lett rendkívül izgalmas és gondolatébresztő. Reményeink szerint segíti majd az olvasót abban, hogy újra átgondolja életének, gondolkodásmódjának fontos szempontjait és kialakítsa saját álláspontját a közeljövő várható eseményeinek, ezen belül a 2012-es évnek a jelentőségéről.

Vélemények

2011. november 14. hétfő
Életem egyik legjobb könyve ! Gratulálok !!
Ulbing Istvan

 

akciós csomag
akciós csomag